СТМ ЯНОС Начало
Начало > За нас

За нас

Служба трудова медицина /СТМ/ „Янос” ЕООД е създадена през 2000 г. съгласно закона за здравословни и безопасни условия на труд. Фирмата е регистрирана в МЗ с №164 от 27.11.2000 г. и е пререгистрирана в Министерството на здравеопазването с № 277-2 от 21.11.2014 год.

Кои сме ние

Ние сме модерна, надеждна и с високо квалифициран персонал фирма, която предлага съвременни услуги, ориентирани към клиента, базирани на последните научни и технологични открития в сферата на медицината, здравето, безопасността при работа, хигиената и безопасността на храните.

Стремежът на компанията ни е да обучи работодателите и работниците как да предотвратяват трудови злополуки. Услугите, които ви предлагаме са съобразени с актуалното законодателство. Ние ще ви помогнем да повишите производителността във вашата компания, като ефективно ви консултираме с цел да достигнем съответния баланс между грижата за персонала и изпълнението на изискванията на законодателството.

Цели

Нашата главна цел се изразява в това да подпомагаме нашите клиенти, обществото и бъдещите поколения в осигуряването и поддържането на безопасни и здравословни условия при работа. Персоналът на СТМ „Янос” ЕООД се състои от висока квалифицирани лекари, психолози, инженери, химици, биолози, физици, експерти по хигиена и физиотерапевти работят заедно, за да намерят оптималните решения за конкретните клиенти.